Din varukorg är tom

 


Kunskapsbank

Här kan du lära dig mer om våra produkter, deras ingredienser och dess fördelar.


Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger + Krom

Äppelcidervinäger hjälper kroppen att rena sig själv från ohälsosamma fetter och gifter. Detta ger ett flertal positiva följdeffekter: viktnedgång, bättre hy med mera. Ta tillfället i akt och utforska fördelarna med äppelcidervinäger.

Läs mer  | InnehållKöp
Rosenrot 

Rosenrot

Även om Rosenrot (Rhodiola Rosea eller Arctic Root) är en väl beprövad energikick så är den så mycket mer än det. Rosenrot kommer även att hjälpa Dig med Din sömn, ge en ökad sexlust, öka Din förmåga att minnas och mycket mer. Utöka Ditt vetande om Rosenrot i den här sektionen.

Ginseng 

Ginseng

Fördelarna med Ginseng är många och de första som på allvar utforskade dem var kineserna. De har i årtusenden använt Ginseng för att förbättra och bevara hälsan. Lär Dig mer om Ginseng här. 

  Läs mer | InnehållKöp

  Läs mer  | InnehållKöp

Blåbär 

Blåbär

Blåbärets aktiva ämnen kallas för antocyanosider, vilka även ger blåbäret dess färg. De är några av naturens starkaste antioxidanter och skyddar ögat mot fria radikaler, samtidigt som de stärker de små blodkärlens väggar. Om Du inte har hört talas om Blåbärets värgörande egenskaper förut rekommenderar vi att Du spenderar ett par minuter i den här delen av Learning Centret.

Vitlök 

Vitlöksolja

Forskningen har konstant och effektivt påvisat fördelarna med ett regelbundet intag av vitlök. Du är ett klick ifrån OrigoHealths kunskapsbank om vitlök.

  Läs mer | InnehållKöp

  Läs mer | InnehållKöp