Din varukorg är tom

 


Äppelcidervinäger

Läs mer om äppelcidervinägerns goda egenskaper nedan.

Äppelcidervinäger, en sammanfattning av fördelarna

Äppelcidervinäger har funnits sedan biblisk tid, och dess fördelar för hälsan har varit känt lika länge. Till exempel blandade de gamla grekerna äppelcidervinäger med honung och drack det för hälsan i förebyggande syfte. Det finns också belägg för att den helande vätskan använts under senare tid. Under det amerikanska inbördeskriget använde militären äppelcidervinäger för behandling av skörbjugg och orolig mage. I århundraden har äppelcidervinäger använts runt om i världen för att behandla olika sjukdomar och främja den allmänna hälsan. 

Läs mer: Äppelcidervinäger, en sammanfattning av fördelarna.

Äppelcidervinäger och Viktminskning

I åratal har människor använt äppelcidervinäger med dess olika fördelar och kanske i första hand då det gäller viktminskning. Störst vinst verkar det vara för den som lever ett inaktivt och stressigt liv. I detta avseende är det viktigt att hitta metoder som hjälper dig att gå ner i vikt och ger dig självförtroende att starta ett viktminsknings-program. Det finns många dieter som kan hjälpa dig på vägen, men förbättring av ditt näringsintag och motion är viktigt eftersom att bära omkring på för mycket vikt kan vara skadligt för din hälsa.

Läs mer: Äppelcidervinäger och Viktminskning  

Äppelcidervinäger och Förstoppning

Äppelcidervinäger har varit känt som en pålitlig form av naturlig medicinering i årtionden. Den användes redan i antiken som en antiseptisk lösning. på sår och skador. Äppelcidervinäger är också känt för att förebygga ett stort antal sjukdomar, bland annat högt blodtryck, allergiska tillstånd, viktminskning, åderbråck, mjäll. Den kan också användas för rensning av kroppen. Eftersom äppelcidervinäger hjälper till att reglera vattenhalten i cellerna och kroppen är resultatet en bättre fungerande ämnesomsättning och en ökning av det allmänna välbefinnandet.

En anmärkningsvärd egenskap är att äppelcidervinäger också kan påverka förstoppning.

Läs mer: Äppelcidervinäger och Förstoppning

 

Klicka här för att köpa Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger och Allergier

Äppelcidervinäger har varit känt under lång tid som ett av de mest effektiva naturläkemedlen, och rekommenderats som hjälp vid en mängd sjukdomstillstånd. Bara för att ta några exempel: vanliga allergier, högt kolesterolvärde, högt blodtryck, akne, sura uppstötningar, influensa, artrit, halsont, gikt och många fler.

Läs mer: Äppelcidervinäger och Allergier

Äppelcidervinäger och Akne

Vad är äppelcidervinäger? Fermentering eller jäsning av olika slags frukter bidrar till att skapa vinäger. Som namnet anger, baseras äppelcidervinäger (ättikssyra är huvudingrediens) på äppelcider, som är resultatet av det första jäsningssteget. Äppelcidervinäger, liksom andra typer av vinäger, har viktiga egenskaper som kan hjälpa kroppen att hantera olika negativa tillstånd. Akne är ett av dem.

Läs mer: Äppelcidervinäger och Akne