Din varukorg är tom

 


Äppelcidervinäger och Allergier

Vinäger har en medicinisk historia som går tillbaks till antiken. Dess antiseptiska egenskaper var välkända och utnyttjade.Äppelcidervinäger har hjälpt många som lidit av diabetes genom dess förmåga att sänka blodsockernivån. Vidare har Äppelcidervinäger visat sig kunna vara en hjälp mot svamp, bakterier och även virusattacker.

Äppelcidervinäger och allergier har ett intressant förhållande. Olika typer av allergier plågar allt fler och tycks öka i omfattning. Allergiska reaktioner mot mejeriprodukter är en av de vanligaste typerna av allergier och Äppelcidervinäger har visat sig vara en effektiv hjälp för att lindra besvären.

Äppelcidervinäger i kapslar jämfört med flytande form

Organisk odestiliserad Äppelcidervinäger i sin naturliga form är känd för att vara ett av naturens nyttigaste livsmedel. Den kommer till genom att äppelcidern går igenom en andra jäsningsfas med tillsats av bakteriestammar.

Tagen i lämpliga doser, hjälper Äppelcidervinägern till att justera Ph-halten i blodet. När Ph-halten blir lätt basiskt, uppnås förutsättningar att underlätta utläkning av olika sjukdomstillstånd. Ett regelbundet intag av Äppelcidervinäger i kapselform förbättrar ämnesomsättningen och kan gradvis mildra problem med allergier. Givetvis skall man inte använda Äppelcidervinäger om man är allergisk mot äpple.

Äppelcidervinäger i kapselform

Äppelcidervinäger i kapselform är väldigt sur men har fördelen jämfört med den flytande formen att den inte skadar tandemaljen. Problem med bihålorna, beroende på allergiska reaktioner, kan ibland avhjälpas med hjälp av Äppelcidervinäger i kapselform.

Vill du gå ner i vikt, kan Äppelcidervinäger vara en hjälp. Dessutom bidrar den till att hjälpa kroppen att göra sig av med skadliga gifter och rensa din hy.

Kort sagt. Genom att hjälpa din kropp att bli av skadliga gifter, kan du även underlätta dina besvär med allergiska reaktioner. Så varför inte inkludera Äppelcidervinäger i din dagliga diet?