Din varukorg är tom

 


Äppelcidervinäger och Förstoppning

Organisk äppelcidervinäger framställs av äpplen som har jäst under en tidsperiod. Denna naturliga äppelcidervinäger är en brunaktig vätska som innehåller flytande bitar av en mörk massa som innehåller Pektin och är en av många ingredienser som är ansvarig för att skapa de helande effekterna av denna underbara vätska.

Pektin kan hjälpa kroppen att reglera blodtrycket och är också ett viktigt stöd för att eliminera det onda kolesterolet. Andra viktiga ingredienser som finns i äppelcidervinäger är kalium (mot håravfall, förkylningar och fluss), asketiska syror (viktigt att balansera pH-nivåer och undanröja grogrund för bakterier och sjukdomar), och äppelsyra (bekämpar svampinfektioner och bakterier).

Äppelcidervinäger kan förebygga förstoppning

Med alla dess märkliga egenskaper, är det inte konstigt att äppelcidervinäger är ytterst fördelaktigt att använda för dem som lider av förstoppning. Många av oss har ett för högt socker- och fettintag plus en stressig livsstil, vilket kan åstadkomma besvär med våra tarmar, orsakat av dåliga tarmrörelser och förstoppning.

Många av oss är medvetna om att man bör ha regelbunden avföring dagligen. Vi är också medvetna om det faktum att problem med detta kan leda till en rad sjukdomar, inklusive hemorrojder.

Tarmfickor och tarmväggsinflammation är bara två av de allvarliga sjukdomar som orsakas av förstoppning. Äppelcidervinäger kan förebygga att dessa uppstår. Pektinet i äppelcidervinägern kan bidra till att lindra förstoppning, eftersom det verkar rengörande och uppmuntrar därför tarmrörelserna.

Äppelcidervinäger i kapsel mot förstoppning är lätt tillgänglig på marknaden – och kan beställas här på OrigoHealth.com.