Din varukorg är tom

 


Äppelcidervinäger och Viktminskning

Förstå viktminskning.

Nyckeln är att veta vad säker viktminskning är. Du ska inte låta dig luras av bantningsmetoder som lovar dig fantastiska resultat på kort tid utan ansträngning. Om det låter för bra för att vara sant, då är det förmodligen så. Naturliga kosttillskott och vinäger har bevisat gång på gång att de har kapacitet att hjälpa människor att gå ner i vikt. Deras inverkan och nytta för kroppen är vetenskapligt bevisad.

Många har avfärdat äppelcidervinäger som bara en viktminskningsmodefluga. Men äppelcidervinäger fungerar även som ett aktivt avgiftningsmedel genom att hjälpa lever, njurar och urinblåsans funktion att nå sin optimala nivå.

Äppelcidervinägerkapslar hjälper dig

Äppelcidervinäger i kapsel handlar om bekvämlighet. Smaken på den flytande formen av äppelcidervinäger uppskattas inte av alla. Äppelcidervinäger i kapsel är idealiskt eftersom den lätt kan tas när som helst och var som helst. Det tar lite längre tid för kroppen att bryta ner äppelcidervinäger i kapselform än i flytande form, vilket i sin tur skapar en långsam övergång och kanske något mer effektivt sätt att konsumera äppelcidervinäger.

  • På grund av syran i äppelcidervinäger kan den hjälpa till med sjukdomar som diabetes och fetma.
  • När den tas före en måltid kan äppelcidervinäger hjälpa till med matsmältningen och hålla mättnadskänslan längre. Minskad aptit är nödvändig för att uppnå optimal viktminskning.
  • Äppelcidervinäger har effekt på blodsockernivåerna och kan hjälpa till att sänka densamma.

Basfakta om äppelcidervinäger och viktminskning

Det medicinska intresset av äppelcidervinäger och dess inflytande på viktminskning startade först i slutet av 1950-talet. Nuförtiden är det många medicinska tidskrifter som gör tester på fördelarna med äppelcidervinäger.

Den främsta förespråkaren av äppelcidervinäger var läkaren DC Jarvis som fastslog de många fördelarna med äppelcidervinäger och publicerade dem i "A Vermont Doctor's Guide to Good Health". Naturligtvis bemöttes han med stor skepsis under sina första år, men eftersom fördelarna med äppelcidervinäger blivit alltmer kända blev det accepterat att ett regelbundet intag kan ge viktminskning och andra fördelar för hälsan.

I Arizona har forskare som arbetat med patienter som lider av typ 2-diabetes, publicerat sina rön i tidskriften "Diabetes Care". Dessa patienter fick ta 2 matskedar äppelcidervinäger före sänggående. Forskarna fann att nästa morgon hade äppelcidervinägern haft en stor inverkan på att sänka blodsockernivån.