Din varukorg är tom

 


Ginseng

Fördelar med Ginseng

Fördelarna med ginseng är nästan oändliga. Ginseng är en klassisk afrodisiakum- och fertilitetsört. Den är också till stor hjälp för att minska stress och öka energinivån. För kvinnor kan ginseng också vara mycket effektiv i att balansera menstruationscykeln. För män kan Ginseng innebära den ultimata lösningen för olika impotensfrågor. Ginseng är en beprövad ört som kan hantera en mängd olika hälsofrågor, från hjärt- och kärlhälsa till att minska effekterna av åldrandet.

Läs mer: Fördelar med Ginseng

Ginseng och Immunsystemet

Stärk ditt Immunsystem med hjälp av Ginseng. Ginseng är en märklig produkt med förmåga att stärka ditt immunförsvar. För att du skall förstå på vilket sätt Ginsengs olika funktioner kan förbättra kroppens immunsystem och därmed hjälpa till att hålla dig frisk, kan vi ta en snabb titt på kroppens immunsystem.

Läs mer: Ginseng och Immunsystemet

Ginseng och Trötthet

Ginseng är en tillgång när det gäller att höja din energinivå och på så sätt minska din känsla av trötthet och utmattning. Ginseng har en positiv påverkan på binjurarna, vilket hjälper till att höja din kropps energiproduktion.

Läs mer: Ginseng och Trötthet

Ginseng och Blodtrycket

Om du lider av högt blodtryck och letar efter ett sätt att sänka och reglera det, är ett regelbundet intag av Ginseng en utmärkt lösning. Olika vetenskapliga undersökningar visar att Ginseng är mycket effektivt för att sänka blodtrycket. Vid en undersökning vid universitetet i Toronto studerades 52 yngre personer med högt blodtryck under tolv veckor. Deras blodtryck kontrollerades dygnet runt och det visade sig att de som tog 3 gram Ginseng om dagen kom ner till ett normalt och balanserat blodtryck.

Läs mer: Ginseng och Blodtrycket

 

Klicka här för att köpa Ginseng

Ginseng och Stress

I dagens turbulenta värld går ingen fri från stress. Det finns en mängd skäl till att du kan hamna i en situation med tung stress och oro. Osäkerheten på arbetsmarknaden, finansiella problem, familjeproblem etc. När det gäller att hantera stress kan Ginseng vara ett utmärkt hjälpmedel som effektivt skyddar din kropp från de negativa verkningarna av stress.

Läs mer: Ginseng och Stress

Ginseng och Sexuell Förmåga

Om du inte är nöjd med ditt sexliv, kanske Ginseng kan vara till hjälp. Förutom en mängd andra fördelar har Ginseng visat sig ha en förmåga att förbättra den sexuella förmågan för en del av oss.

Läs mer: Ginseng och Sexuell Förmåga