Din varukorg är tom

 


Rosenrot

Rosenrot, en sammanfattning av fördelarna

För hundratals år sedan, hade Vikingarna ett hemligt vapen i sin arsenal. Det var ingen speciell sorts klubba eller yxa, utan en ört. Rosenrot var roten som vikingarna tog i syfte att förbättra sin fysiska kondition, uthållighet och koncentration.

Det gavs senare även till trolovade par i Sibirien som en gåva avsedd att garantera att de skulle få många barn. Medan forskare i Europa och Sibirien har studerat denna ört i många år är det först nyligen som den har blivit av intresse för den stora allmänheten.

Läs mer: Rosenrot, en sammanfattning av fördelarna

Rosenrot och Sexuell aktivitet

Rhodiola Rosea, mer känd som Rosenrot, Golden root eller Artic root. Vetenskapsmän och forskare har kategoriserat Rhodiola Rosea som en adaptogen. En adapotgen har definierats som en agent som gör det möjligt för kroppen att motverka skadlig fysisk, kemisk eller biologisk stress genom att höja resistensen mot sådan stress.

Enkelt uttryckt är adapotgens att låta kroppen att anpassa sig till ansträngande omständigheter så att stress tas bort och att man kan fungera mer normalt. Rosenrot har klassificerats som en adapotgen på grund av dess förmåga att öka motståndskraften mot olika kemiska, biologiska och fysiska stressfaktorer.

Läs mer: Rosenrot och Sexuell aktivitet

Rosenrot och Depression

Rosenrot är en naturlig ört som har använts i hundratals år i Asien och Ryssland. Rosenrot är också ibland kallas Arctic root eller Golden Root och har visat sig ge en effektökning till cellerna och signalsubstanserna.

Läs mer: Rosenrot och Depression

Rosenrot och Stress

Världen kommer hela tiden närmare oss, saker rör sig snabbare och snabbare. Ökad effektivitet samtidigt som man ska hinna med att lösa det sociala pusslet med hus och hem, hämtning och lämning på dagis, umgås med familj och vänner, resor till och från arbetet.

Med alla de skiften och förändringar vi måste göra bara för att hålla allt på plats, så söker vi efter ett sätt att hjälpa vår kropp att hänga med i det dagliga livets krav. Rosenrot, som också kallas Arctic Root, är något som kan hjälpa kroppen och sinnet att lösa vardagen.

Läs mer: Rosenrot och Stress

Klicka här för att köpa rosenrot

Rosenrot och Åldrande

Människan har kämpat mot åldrande sedan innan Juan Ponce de León upptäckte Florida när han letade efter ungdomens källa. Men vad är det som gör att vi åldras? Är det hur huden förlorar elasticitet, eller är det hur kroppens mentala och fysiska kondition börjar avta och gör oss mer mottagliga för sjukdomar och infektioner som våra kroppar inte kan kämpa mot?

Läs mer: Rosenrot och Åldrande

Rosenrot och Fysisk uthållighet

Rosenrot: Vikingarnas Hemlighet till fysisk uthållighet Förmågan att öka den fysiska uthålligheten och styrkan är något som forskare har försökt åstadkomma i många år. Svaret fanns rätt under deras näsor: Rosenrot, även känd som Arctic Root. Denna rot har förmågan att hjälpa kroppen på dussintals olika sätt, bland annat förmågan att öka fysisk uthållighet.

Läs mer: Rosenrot och Fysisk uthållighet