Din varukorg är tom

 


Vitlöksolja

Vitlöksolja, en sammanfattning av fördelarna.

Under lång tid har folk känt till fördelarna med att ta vitlök och hur den kan förbättra hälsan. Vitlök används av grekiska idrottare som deltar i OS och Egyptierna dyrkade denna mat under antiken.

Sprungen ur liljefamiljen är vitlök att betrakta som en mirakelmedicin för de flesta människor på grund av den goda hälsa som det ger.

Läs mer: Vitlöksolja, en sammanfattning av fördelarna

Vitlöksolja mot Akne

Begreppet akne hänvisar till en hudåkomma, som jag är säker på de flesta av oss har upplevt någon gång i våra liv. Visste du att det finns två typer av akne? Den första är icke-inflammerad akne och den andra är inflammerad akne.

Läs mer: Vitlöksolja mot Akne

Vitlökskapslar - blodtrycket kan sänkas med vitlök.

Högt blodtryck eller hypertoni är ett tillstånd där blodtrycket på en person är högt. Det har visat sig att ungefär en tredjedel av befolkningen i USA lider av högt blodtryck. Omkring en tredjedel av de människor som har högt blodtryck är inte medvetna om att de har högt blodtryck, eftersom det är en åkomma som inte visar några fysiska symptom. Det finns många personer som har högt blodtryck i flera år utan att vara medveten om det.

Läs mer: Vitlökskapslar - blodtrycket kan sänkas med vitlök

Klicka här för att köpa vitlökskapslar

Vitlökskapslar - Förhindra förkylning

Visste du att de fler människor får förkylning under den varma årstiden än på vintern? Tro det eller ej men det är sant. När sommaren knackar på dörren, bör du vara beredd att kämpa mot förkylning.

Läs mer: Vitlökskapslar - Förhindra förkylning