Din varukorg är tom

 


Vitlöksolja, en sammanfattning av fördelarna

Du kan ta vitlök om du inte har något emot lukten eller doften. Å andra sidan, om du har problem med att ta vitlök på grund av dess smak, doft eller lukt då man kan ta vitlökskapslar som ett alternativ till att äta vitlök.

Vitlökskapslarna kommer inte att ge dig dålig andedräkt och orsaka besvär för dig. Denna produkt har egenskaper som kan avstyra bakterier, svampar och virus.

För att dra nytta av vitlökskapslar, måste du ta det regelbundet. Här nedan är några sjukdomar och tillstånd, som du kan behandla med vitlök eller vitlökskapslar:

Hypertoni eller högt blodtryck och vitlök

Högt blodtryck är en sjukdom som många människor har och de flesta av dem är inte ens medvetna om att de har denna sjukdom. Det har visat sig att omkring femtio miljoner amerikaner lider av denna störning. Detta är en sjukdom där blodet pumpas i kroppen snabbt och kraftigt.

Hypertoni kan delas in i primär hypertoni och sekundär hypertoni. Sekundär hypertoni orsakas av en känd faktor medan primär hypertoni kan orsakas av flera faktorer.

Vitlökskapslar kan hjälpa dig att minska högt blodtryck men man bör komma ihåg att du inte kan använda det som ett alternativ till de mediciner som ordinerats av läkare. Men vitlökskapslar på regelbunden basis kan hjälpa dig att kontrollera ditt blodtryck.

En forskningsstudie har genomförts där det konstaterades att det diastoliska och systoliska blodtrycket minskade till följd av intag av vitlökskapslar. Man har funnit att vitlökssulfider och allicin kan kontrollera blodtrycket, vilka båda finns i vitlökskapslar.

Kolesterol och vitlök

Det finns två sorters kolesterol – gott och ont. Det är viktigt att vi har kolesterol i kroppen, men om nivån av ont kolesterol blir för hög så kan det vara farligt eftersom det kan ge en negativ effekt på hjärtat.

En person med en hög nivå av det onda kolesterolet har större chanser att få en stroke eller hjärtinfarkt. I hundratals år har det varit känt att vitlök i någon form är bra för hjärtat. Forskarna anser att eftersom vitlök har antioxidanta egenskaper, kan det bidra till att minska nivån av ont kolesterol i kroppen.

Under de senaste åren, har forskning genomförts för att bevisa att vitlök kan bidra till att minska nivån av det onda kolesterolet i kroppen. Vissa undersökningar har visat att vitlök verkligen kan bidra till att minska den onda kolesterolhalten. Om du tror att du har högt kolesterolvärde ska du tala med din läkare först.

Förkylning och vitlök

Förkylning är en av de mest utbredda och vanliga sjukdomar som angriper människor ungefär två till fem gånger per år. För närvarande finns det inget specifikt botemedel mot denna sjukdom men det har visat sig att vitlök kan minska risken för en person att utveckla vanlig förkylning.

Forskning har visat att de människor som regelbundet tar vitlökskapslar eller äter vitlök, blir förkylda mer sällan. Förr i tiden hade människor vitlök för att bota och förebygga förkylning, men det är först nyligen som forskningen vetenskapligt kunnat visa att det stämmer.

Samma forskning har upptäckt att vitlök har Allicin som kan minska risken för att få förkylning med femtio procent. Vitlök och vitlökskapslar har egenskaper som kan bekämpa bakterier, svampar och virus.

Akne och vitlök

Akne - de flesta av oss har haft det några gånger i våra liv. Vi använder läkemedel lotioner och krämer för att bli av med akne, men visste du att du även kan använda vitlök? Det har konstaterats att du kan bli av med akne för alltid med hjälp av vitlök.

Anledningen är att svavel finns i vitlök och det betraktas som en bra källa för antibiotika i naturlig form. Du kan äta vitlök eller vitlökskapslar dagligen för att enkelt bli av med akne. Genom att kontinuerligt äta vitlök dagligen under de närmaste trettio dagarna kommer blodet att rengöras och huden får bättre syretillförsel.

På så sätt kommer du att kunna bli av med och förebygga akne. Är inte detta ett perfekt och helt enkelt naturligt botemedel mot akne?