Din varukorg är tom

 


Vitlöksolja mot Akne

Varför får vi akne? Akne kan ärvas. Således, om dina föräldrar eller andra familjemedlemmar har akne är sedan möjligheten att du får akne hög. Det finns också flera andra faktorer som kan öka tillväxten av akne på huden.

Några av dessa faktorer är kosmetika, motion, kost, menstruation, graviditet, mediciner, solljus, stress, p-piller osv listan är oändlig.

Du kommer att hitta mediciner för behandling akne men om du föredrar naturläkemedel kan du använda vitlökskapslar. Detta betyder inte att kemiska produkter inte är lika effektiva som naturläkemedel.

Kemiska produkter kan ha biverkningar och därför vill en del människor inte använda dessa utan föredrar att bara använda naturliga produkter. Du bör dock aldrig glömma att det kanske är omöjligt att behandla din akne särskilt om du har ärvt den från dina föräldrar.

Vitlökskapslar

Akne kan förebyggas genom att stärka immunförsvaret och gör det mer effektivt att motstå bakterier och därigenom minska akne. Förutom att hjälpa dig att bli av med akne, kan vitlök också förbättra blodcirkulationen i kroppen och därigenom upprätthålla ett friskt hjärta.

Dessutom sägs dessa kapslar vara till hjälp för att minska nivåerna av kolesterol i kroppen.

Vet du varför du bör ta vitlökskapslar? Dessa kapslar betraktas som ett starkt botemedel för att bli av med akne. Akne innehåller bakterier och för att bli av med akne behöver du bli av med bakterierna. Genom att ta vitlökskapslar,kan huden bli aknefri, eftersom vitlök dödar bakterier.

Om du inte gillar lukten eller doften av vitlök så behöver du inte oroa dig, eftersom vitlök kapslar vanligtvis inte har denna lukt. Om du inte har några problem att äta vitlöksklyftor vardagligen då kan du välja vitlöksklyftor annars kan man ta vitlökskapslar.

Akne försvinner gradvis genom att du helt enkelt lägger mer vitlök i din dagliga kost. Många människor som drabbats av akne problem har funnit lindring i vitlökskapslar. Du kan dra nytta av det om du har akne problem och som du vill bli av med.

Du bör också dricka mycket vatten, eftersom det också kommer att hjälpa dig få akne att försvinna från din hud. Tvätta ansiktet med vatten regelbundet och tillför vitlök i din kost. Efter en tid kommer du att märka skillnad. Du kommer att märka att aknen försvinner !