Din varukorg är tom

 


Returpolicy

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina varor eller om de blivit skadade i transporten, kontakta oss via kontaktformuläret under rubriken "kontakta oss" längst ned på sidan alternativt ring oss på tel: 042-327304 och meddela oss detta, dock senast 14 dagar efter leverans. Det är viktigt för oss att du är nöjd. Antingen kommer du att bli erbjuden att kostnadsfritt skicka tillbaka produkterna eller också skickar vi helt enkelt nya produkter till dig.

Notera att du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för din produkt för att kontrollera att varan är i helt skick. I många fall är det enbart emballaget, dvs förpackningen, som har fått sig en törn. Eftersom vi levererar de flesta av våra produkter i så kallade blisterförpackningar är chansen stor för att produkterna ändock är fullt dugliga.

Naturligtvis står det dig fritt att reklamera varan även om blisterförpackningarna är hela. Emellertid, om blisterförpackningarna verkar skadade rekommenderar vi att du reklamerar dem.

Reklamation skall alltid ske i samråd med Kundtjänst .

I extrema fall kan det vara så att vi inte kommer överens angående en reklamation. Vid eventla tvister följer vi därför alltid Allmänna reklamationsnämndens, ARN:s, rekommendationer.